ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Aankoop keuring Tilburg

Doe je aankoopkeuring in Tilburg bij IBM Automotive

Het vinden van een tweedehands auto kan overweldigend zijn, met honderdduizenden beschikbaar. Maar hoe weet je zeker dat de auto betrouwbaar is? Om te weten of jouw aankoop lang meegaat, is het essentieel om vooraf een deskundige inspectie te laten uitvoeren. Zo weet je zeker dat je investeert in een betrouwbaar voertuig!

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • 6 dagen per week geopend

Ben je op zoek naar een betrouwbare garage in Tilburg die betaalbare diensten levert? Kies dan voor IBM Automotive. Onze garages ontvangen allerlei auto’s en bieden universele service. Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak om te genieten van onze kwaliteitszorg. Wij kunnen je waardevol advies geven. Zo ben je er zeker van dat je geen miskoop doet bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Aankoopkeuring bij IBM Automotive
Aankoop keuring IBM Automotive

Waarom kiezen voor een aankoop keuring?

Hoеwеl dе mееstе autodеalеrs bеtrouwbarе twееdеhands auto’s aanbiеdеn, is hеt altijd dе moеitе waard om wat еxtra ondеrzoеk tе doеn naar dе tеchnischе dеtails bij hеt kopеn van twееdеhands voеrtuigеn. Als jе niеt ovеr dе tеchnischе kеnnis bеschikt om еr zеkеr van tе zijn dat jе krijgt waarvoor jе bеtaalt, is hеt altijd aangеradеn om voor jе dе aankoop doеt ееn aankoopkеuring tе latеn uitvoеrеn.

  • Scherpe prijzen
  • Snel een afspraak
  • Direct geregeld

Betalen voor een keuring vóór de aankoop kan je wat geld kosten en vergt enige planning, maar het is de meest betrouwbare manier om de staat van een beoogde tweedehands auto vast te stellen. Als het jouw doel is om in de nabije toekomst van A naar B te rijden zonder problemen of reparaties, dan kan een investering in een grondige inspectie elke cent waard zijn.

Naast het verzamelen van informatie over mogelijke gebreken met specifieke details geschetst door een deskundig oog, kan een dergelijk rapport ook jouw onderhandelingstroef worden tijdens de onderhandelingen: of de verkoper repareert voor de levering of aanvaardt korting op de verkoopprijs.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.