ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Aankoop keuring Tilburg

Doe je aankoopkeuring in Tilburg bij IBM Automotive

Overweeg je een tweedehands auto te kopen in Tilburg? Met honderdduizenden tweedehands voertuigen op de markt kan het vinden van de juiste auto een uitdaging zijn. Hoe weet je bijvoorbeeld zeker dat de auto betrouwbaar is? Laat een deskundige aankoopkeuring doen bij IBM Automotive in Tilburg. Zo weet je zeker dat je investeert in een betrouwbaar voertuig!

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • 6 dagen per week geopend

Ben je op zoek naar een betrouwbare garage in Tilburg die een betaalbare aankoopkeuring uitvoert? Kies dan voor IBM Automotive. Onze garages ontvangen allerlei auto’s en bieden universele service. Neem gerust contact met ons op of maak direct een afspraak om te genieten van onze kwaliteitszorg. Wij kunnen je waardevol advies geven. Zo ben je er zeker van dat je geen miskoop doet bij de aanschaf van een tweedehands auto.

Aankoopkeuring bij IBM Automotive
Aankoop keuring IBM Automotive

Waarom kiezen voor een aankoopkeuring in Tilburg?

Hoewel de meeste autodealers betrouwbare tweedehands auto’s aanbieden, is het altijd de moeite waard om wat extra onderzoek te doen naar de technische details bij het kopen van tweedehands voertuigen. Als je niet over de technische kennis beschikt om er zeker van te zijn dat je krijgt waarvoor je betaalt, is het altijd aangeraden om voor je de aankoop doet een aankoopkeuring te laten uitvoeren.

  • Scherpe prijzen
  • Snel een afspraak
  • Direct geregeld

Betalen voor een keuring vóór de aankoop kan je wat geld kosten en vergt enige planning, maar het is de meest betrouwbare manier om de staat van een beoogde tweedehands auto vast te stellen. Als het jouw doel is om in de nabije toekomst van A naar B te rijden zonder problemen of reparaties, dan kan een investering in een grondige inspectie elke cent waard zijn.

Naast het verzamelen van informatie over mogelijke gebreken met specifieke details geschetst door een deskundig oog, kan een dergelijk rapport ook jouw onderhandelingstroef worden tijdens de onderhandelingen: of de verkoper repareert voor de levering of aanvaardt korting op de verkoopprijs. Met een aankoopkeuring van IBM Automotive in Tilburg ben je goed voorbereid op deze onderhandelingen en kun je met vertrouwen beslissingen nemen.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

Afspraak maken voor een aankoopkeuring in Tilburg

Maak vandaag nog een afspraak voor een aankoopkeuring in Tilburg bij IBM Automotive en geniet van onze scherpe prijzen en snelle service. Wij zorgen ervoor dat je met een gerust hart de weg op kunt, wetende dat je investeert in een betrouwbare tweedehands auto. Plan direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.