ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Airco bijvullen Tilburg

Auto Airco service Tilburg

Bij IBM Autoservice Tilburg zijn we al geruime tijd dé merkonafhankelijke garage in jouw stad. Hier ben je welkom met elk automerk. Naast persoonlijke service staan betrouwbaarheid en transparantie centraal. Bij ons geen gedoe, maar prettige service en uitstekend auto-onderhoud voor een eerlijke prijs. In onze werkplaats kun je ook terecht voor airco onderhoud en het bijvullen van je airco.

  • Scherpe prijzen
  • Snelle afspraak voor airco vullen
  • Vakmanschap gegarandeerd

Overweeg je een combi-servicebeurt voor je airco (vullen & reinigen) of wil je alleen vullen of reinigen? Plan moeiteloos de service in voor de airco van jouw auto in Garage Tilburg. Twijfel je of je auto-airco nog goed functioneert? Opteer dan voor een kosteloze airco-check!

airco vullen tilburg
airco bijvullen auto

Airco bijvullen

Voorkom een snikhete auto in de zomer en beslagen ramen in de winter. Regelmatig je airco bijvullen zorgt ervoor dat deze het hele jaar door optimaal functioneert. Als je dit niet doet, kan de efficiëntie afnemen of kan de airco zelfs helemaal stoppen met werken. Bovendien fungeert het koudemiddel als smeermiddel voor het gehele systeem, dus onvoldoende vloeistof kan leiden tot kostbare reparaties.

  • Voor particulier & zakelijk
  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • 6 dagen per week geopend

Houd je airco optimaal door regelmatig bij te vullen; zo geniet je direct van koelere lucht. Hierdoor verbetert ook de luchtvochtigheid in je auto en voorkom je beslagen ramen. Met voldoende koudemiddel voorkom je tevens de vestiging van bacteriën in je aircosysteem. Om ervoor te zorgen dat je airco goed blijft werken, is het essentieel om deze elke week minstens 10 minuten te gebruiken. Het koudemiddel fungeert namelijk als een smerend element voor het gehele systeem.

Bij aankomst bij onze autogarage in Tilburg sluiten we jouw auto aan op een van onze gecertificeerde airco vulstations. Terwijl wij aan het werk zijn, kun je rustig zitten en genieten van een kop koffie. Voordat we de airco bijvullen, legen we eerst het airco-systeem. Zowel gas als olie ondergaan een grondige reiniging. Na het leeghalen vullen we het airco-gas bij en smeren we de airco in met smeerolie. Dit hele proces duurt ongeveer 20 minuten.

Belang van airco vullen

Het is makkelijk om te wennen aan een goed werkende airconditioner en te denken dat hij geen onderhoud nodig heeft. Toch is dat niet waar; elk jaar verliezen alle aircosystemen zo’n 8-10% van hun koelmiddel. Dit leidt uiteindelijk tot een afname van de koelcapaciteit en kan de compressor beschadigen, wat je meer dan 800 euro kan kosten! Voorkom dure reparaties door op tijd onderhoud te laten plegen aan je airco. Bij IBM Automotive zijn onze experts gespecialiseerd in airco vullen.

Het is verstandig om je airconditioner regelmatig te laten bijvullen. Hiermee voorkom je niet alleen dure reparaties, maar ook blijvende geuren of dampen die kunnen leiden tot branderige ogen, geïrriteerde luchtwegen en symptomen van hooikoorts. Voor extra gemak hebben wij een inspectie- en onderhoudsprogramma beschikbaar voor alle soorten airconditioners, inclusief installatiediensten.

Om je auto optimaal te laten presteren, is het aan te raden om de airconditioning minstens eens in de vier jaar te laten controleren. Meet de vulgraad en vul de airco bij als deze onder de 70 procent zakt. Anders produceert de koelunit mogelijk niet voldoende koude lucht, wat tot potentiële problemen kan leiden. Een aircocheck uitvoeren is dus zeker van belang. Neem vandaag nog contact met ons op voor details over de kosten van airco vullen!

airco bijvullen tilbug

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.