ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Airco onderhoud Tilburg

Belang van airco onderhoud in Tilburg

Je raakt gemakkelijk gewend aan een airconditioner die perfect werkt, waardoor je misschien denkt dat hij geen onderhoud nodig heeft. Dit is niet het geval; in feite verliezen alle aircosystemen jaarlijks 8-10% van hun koelmiddel. Dit veroorzaakt na verloop van tijd een afname van de koelcapaciteit van de auto en kan de compressor beschadigen, wat je uiteindelijk 800 euro of meer kan kosten! Voorkom dergelijke dure reparaties door je airco op tijd te laten onderhouden. Onze experts bij IBM Automotive zijn gespecialiseerd in airco onderhoud.

  • Scherpe prijzen
  • Snelle afspraak voor onderhoud
  • Vakmanschap gegarandeerd

We raden aan om je airconditioner regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Zo voorkom je het alleen kostbare reparaties, maar ook blijvende geuren of dampen die kunnen leiden tot brandende ogen, geïrriteerde luchtwegen en hooikoorts verschijnselen. Voor extra gemak bieden wij een inspectie- en onderhoudsprogramma voor alle typen airconditioners, inclusief installatiediensten.

Voor optimale prestaties moet de airconditioning van elke auto ten minste om de vier jaar worden gecontroleerd. Wij raden aan de vulgraad te meten en deze bij te vullen als deze onder de 70 procent komt; anders genereert de koeleenheid mogelijk niet genoeg koude lucht om je auto goed te laten functioneren, wat tot mogelijke storingen kan leiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de kosten van airco bijvullen!

airco-onderhoud-ibm-automotive
ibm-automotive-airco-onderhoud

Airco reinigen of repareren

Zelfs als je het niet kunt zien, nemen bacteriën en schimmels langzaam toe in de airconditioner. Als er niets aan gedaan wordt, kunnen deze verontreinigingen door de slechte luchtkwaliteit droge ogen of allergische reacties veroorzaken of zelfs een onverwachte verkoudheid. Om te voorkomen dat ziektekiemen, schimmels en bacteriën zich elk jaar ophopen in de luchtkanalen of op de verdamper van de airco-eenheid, moet je deze goed laten reinigen.

  • Voor particulier & zakelijk
  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • 6 dagen per week geopend

Houd de airco in perfecte staat door het interieurfilter regelmatig te reinigen en te vervangen. Dit cruciale onderdeel beschermt je tegen stof, allergenen en bacteriën die van buitenaf komen en onaangename geuren kunnen veroorzaken. In plaats van alleen maar geuren te maskeren met parfums of andere oplossingen, kan je beter de airco professioneel laten reinigen voor een duurzame verfrissing!

Heb je problemen met de airco van jouw auto? Laat Garage Tilburg je helpen! Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van compressoren en condensors, en ons magazijn is altijd gevuld met de benodigde onderdelen voor reparatie, waaronder magnetische koppelingen, druksensoren, regelkleppen en meer. Geen onaangename verrassingen hier; we bespreken vooraf alle kosten zodat je precies weet hoeveel het zal kosten om te repareren wat er mankeert.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.