ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

APK Tilburg

APK Keuring in Tilburg door IBM Automotive

Om een optimale veiligheid op de weg te garanderen en ons milieu te beschermen, zijn periodieke algemene keuringen (APK) in Europa – en dus ook in Nederland, wettelijk verplicht. De apk-keuring bestaat uit drie hoofdonderdelen: Verkeersveiligheid, milieuvoorschriften en registratie. 

  • APK zonder afspraak
  • Scherpe prijzen
  • 6 dagen per week geopend

Wat de verkeersveiligheid betreft, wordt gecontroleerd op de remwerking, de betrouwbaarheid van de ophanging, de conditie van de carrosserie/schokdempers, de kwaliteit van de banden en de functionaliteit van de verlichting. Op het gebied van het milieu zijn deze inspecties bedoeld om ervoor te zorgen dat je auto voldoet aan de emissienormen, zodat je jouw steentje bijdraagt aan de vermindering van de vervuiling.

Tot slot onderzoekt de registratie details zoals de nauwkeurigheid van de kilometerstand, het voertuigbewijs, de verificatie van het identificatienummer en de bevestiging van het brandstoftype. Is het tijd voor een APK keuring? Kom dan langs bij IBM Automotive in Tilburg. APK keuring zonder afspraak!

APK Keuring door IBM Automotive
apk-keuren

Laat je auto op tijd APK keuren

Weten wanneer de verplichte APK-keuring van jouw auto moet plaatsvinden, kan je tijd en geld besparen. Het niet naleven van de strenge regels rond de APK-keuring kan leiden tot een boete – een kostenpost die zeker voorkomen had kunnen worden als vooraf aan de eisen was voldaan. Bovendien zijn verzekeringsmaatschappijen niet aansprakelijk voor schade bij ongevallen als je auto niet beschikt over een geldig APK-keuring.

Om dergelijke scenario’s te voorkomen, raden we aan om je auto altijd op tijd te laten keuren. Ter herinnering krijg je zes weken tot twee maanden voordat jouw APK vervalt een brief of bericht toegestuurd van de RDW.

  • Voor particulier & zakelijk
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Snel geregeld

Houd er rekening mee dat de keuring een momentopname is. Een geslaagde APK garandeert niet de veiligheid van je auto voor een heel jaar, dus als je problemen ondervindt tijdens het rijden, breng hem dan zeker binnen voor een auto onderhoudsbeurt. Ook als er geen problemen zijn tijdens de APK, blijft regelmatige keuring cruciaal om onveilige situaties met andere bestuurders op de weg te voorkomen.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.