ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Auto inruilen

Ruil je auto in bij IBM Automotive

Je auto inruilen is een prima manier om een deel van je nieuwe auto te betalen. IBM Automotive biedt je een bedrag (inruilwaarde) en trekt dat af van de aankoopprijs van de nieuwe auto die je bij ons aanschaft! Het is bijna altijd haalbaar, zelfs als je oude auto klaar is voor pensioen. Zelfs als je huidige auto betere tijden heeft gekend, is de kans groot dat wij deze nog steeds willen inruilen!

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Scherpe prijzen
  • 6 dagen per week geopend

Ben je benieuwd hoeveel je huidige auto waard is als je besluit hem in te ruilen voor één van onze occasions? Het antwoord ligt in de inruilwaarde, die ons bedrijf berekent op basis van criteria als merk, model, leeftijd en kilometerstand. Aanvullende variabelen die van invloed zijn op het totale inruilbedrag van de auto zijn onder andere of de huidige staat van de auto, of de auto eerder schade heeft gehad, de dagwaarde van de auto en hoe de auto onderhouden is.

auto-inruilen-ibm-automotive
auto-inruilen

De voordelen van je auto inruilen

Klaar om jouw auto in te ruilen voor een nieuwe? Kijk dan niet verder dan IBM Automotive! Hier kun je jouw auto aan ons verkopen en er direct geld voor terugkrijgen, of hem inruilen op een van onze voorraadwagens. Wij accepteren niet alleen alle merken en modellen, maar geven je ook de hoogste prijs bij inruil in vergelijking met verkoop. Plus, als je besluit die route te nemen, maken we het proces snel en gemakkelijk, zodat je sneller dan ooit tevoren kunt wegrijden met je droomauto!

  • Voor particulier & zakelijk
  • Alle merken inruilen mogelijk
  • Krijg de beste prijs voor jouw auto

Het inruilen van je auto heeft vele voordelen, een daarvan is dat je hem niet zelf hoeft te verkopen. Daarom ruilen zoveel mensen hun auto in bij hun garage of dealer. Het is gemakkelijk en handig. Ben je geïnteresseerd in het inruilen van je auto bij IBM Automotive, dan ben je van harte welkom in een van onze vestigingen voor een vrijblijvende taxatie en persoonlijk advies. Wil je niet direct via ons je auto inruilen maar heb je toch hulp nodig met de verkoop? Overweeg dan auto consignatie.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.