ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Auto reparatie Tilburg

Auto reparatie in Tilburg bij IBM Automotive

Om ervoor te zorgen dat je auto veilig en optimaal rijdt, is consequent onderhoud essentieel. Hoewel het verleidelijk kan zijn om geld te besparen door af te zien van regelmatig onderhoud, kan het negeren van kleine problemen je uiteindelijk meer kosten op de lange termijn!

  • Scherpe prijzen
  • Geen verassingen achteraf
  • Vakmanschap gegarandeerd

Als het om autoreparatie gaat, hebben we het over het herstellen of vervangen van elementen die de prestaties van je auto beïnvloeden. Neem als voorbeeld het vervangen van remblokken of het repareren van een distributieriem.

Het is niet ongebruikelijk dat mensen “reparatie” gebruiken als ze “schadeherstel” bedoelen. Bijvoorbeeld, het laten repareren van je bumper, velgen of deur kan alleen verwijzen naar het verwijderen van krassen – dit past niet in de categorie auto reparatie, maar valt eerder onder schadeherstel.

Auto reparatie
onderhoud en reparatie auto

Zowel onderhouds- als reparatiediensten

Laat een kapotte auto je dag niet verpesten – de professionals van IBM Automotive zijn er om je weer op weg te helpen. Onze monteurs bieden zowel onderhouds- als reparatiediensten, dus of je remmen of distributieriem nu aan vervanging toe zijn, bij ons ben je aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak voor een snelle en goede service; en dat alles zonder dat het je veel geld kost!

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Snel een afspraak
  • Voor particulier & zakelijk

Moet je auto gerepareerd worden? Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn om tegen onverwachte kosten aan te lopen. Dus als onze monteurs tijdens een onderhoudsbeurt iets vinden wat reparatie vereist of als je zelf iets ziet dat gerepareerd moet worden, krijgt je van ons altijd vooraf een duidelijke kostenraming. Onze deskundige monteurs kunnen het snel, vakkundig en betaalbaar repareren. Wat het probleem ook is, wij zijn er om je te helpen!

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.