ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Consignatie

Verkoop je auto via IBM Automotive

Het verkopen van jouw auto kan een vermoeiend proces zijn, waardoor jij je overweldigd en ontmoedigd voelt als er geen serieus bod op het voertuig komt. Bij IBN Automotive begrijpen we deze strijd en zijn we er om het gemakkelijker te maken. Laat het ons overnemen, zodat je het lastige werk niet hoeft te doen; wij bieden jouw auto te koop aan!

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Voor particulier & zakelijk
  • Scherpe prijzen

Wil je meer weten over de consignatietarieven die verbonden zijn aan de verkoop van jouw auto via IBN Automotive? Neem contact met ons op voor alle details; er is geen verplichting! Wij doen er alles aan om je uitgebreid te informeren over de kosten en processen. Als je interesse hebt in één van onze tweedehands auto’s, dan kan je ook zeer eenvoudig jouw auto inruilen tegen de echte waarde!

consignatie-ibm-automotive

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.