ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Groot onderhoud Tilburg

Groot onderhoud in Tilburg; IBM Automotive

De grote onderhoudsbeurt van een auto is een absolute noodzaak om je voertuig soepel te laten rijden. Dit omvat het vervangen van de motorolie, het interieurfilter en de bougies, evenals alle andere vloeistoffen die nodig kunnen zijn, zoals koelvloeistof en remvloeistof. Deze moeten allemaal op peil worden gebracht om je auto goed te laten functioneren.

  • Snelle afspraak voor onderhoud
  • Scherpe prijzen
  • Vakmanschap gegarandeerd

Preventief onderhoud is essentieel om te garanderen dat je auto probleemloos rijdt en zijn waarde behoudt. Tijdens een grote onderhoudsbeurt voert een ervaren monteur een grondige inspectie uit van alle onderdelen om opkomende defecten zo vroeg mogelijk te herkennen.

Om optimale prestaties te garanderen, raden wij aan deze primaire onderhoudsbeurt om de twee jaar te laten uitvoeren. Om het je nog eenvoudiger te maken, kun je de leeftijd en de kilometerstand van je auto aan ons doorgeven. Op die manier kunnen we bepalen of de auto slechts klein onderhoud of groot onderhoud nodig heeft. Kom langs bij onze garage in Tilburg voor een onderhoudsbeurt aan je auto!

Groot onderhoud IBM Automotive
IBM Automotive Groot onderhoud

Verschil tussen groot en klein onderhoud

Het onderscheid tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt ligt vooral in de hoeveelheid onderdelen die wordt geïnspecteerd. In het algemeen worden auto’s tijdens een kleine onderhoudsbeurt op ongeveer 30 onderdelen onderzocht; dit zijn de fundamentele onderdelen die consequent moeten worden onderzocht. Daarom worden ze zowel bij een kleine als bij een grote onderhoudsbeurt gecontroleerd.

Een grote onderhoudsbeurt gaat verder dan dat en voegt een paar extra onderdelen toe en onderzoekt gemiddeld 80 onderdelen. Dit omvat ook vloeistoffen die niet om de twaalf maanden hoeven te worden vervangen.

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Voor particulier & zakelijk
  • Geen verassingen achteraf

Het is raadzaam om je auto elke 30.000 kilometer of twee jaar een grote onderhoudsbeurt te geven; maar als je denkt dat het nodig is voordat die periode voorbij is, aarzel dan niet om je auto eerder al bij ons langs te brengen te brengen.

De meeste bestuurders vinden het fijn om elk jaar de kleine en grote onderhoudsbeurten af te wisselen. Dit jaar een kleine onderhoudsbeurt en volgend jaar een grote onderhoudsbeurt bijvoorbeeld. Wil je langskomen voor auto onderhoud? Maak gerust een afspraak!

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.