ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Klein onderhoud Tilburg

Klein onderhoud door IBM Automotive

De naam spreekt voor zich: Klein onderhoud. Dit is een dienst die je auto op meerdere niveaus inspecteert en waar nodig onderdelen repareert of vervangt. Als je jouw auto bij ons langsbrengt voor een onderhoudsbeurt, zijn er twee mogelijkheden: een grote en een kleine onderhoudsbeurt.

Bij IBM Automotive omvatten beide soorten onderhoud het verversen van hoogwaardige motorolie en het vervangen van filters. Bij een kleine onderhoudsbeurt worden 30 punten gecontroleerd en bij een grote onderhoudsbeurt tot 80 punten.

  • Snelle afspraak voor onderhoud
  • Scherpe prijzen
  • Vakmanschap gegarandeerd

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt inspecteren autospecialisten de banden, motor, lichten en andere belangrijke onderdelen van je voertuig grondig om te garanderen dat het optimaal loopt. Zo kun je potentiële grote reparaties vooraf opsporen en zelfs voorkomen door tijdig preventief onderhoud te laten uitvoeren. Door regelmatig auto onderhoud te laten uitvoeren garandeer je een langere levensduur en voorkom je onverwachte schade aan je auto.

Klein onderhoud IBM Automotive
IBM Automotive klein onderhoud

Wanneer kies je voor een kleine onderhoudsbeurt?

Het is essentieel om je auto regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. Weet je niet zeker wanneer je dit precies moet doen? In het algemeen wordt jaarlijks onderhoud van jouw auto geadviseerd, maar bij het opstellen van een onderhoudsplan moet rekening worden gehouden met verschillende factoren. Deze omvatten het automodel en de leeftijd, alsmede het aantal gereden kilometers.

Om betrouwbare prestaties van je auto te garanderen, moet klein onderhoud om de 15.000 kilometer of elk jaar worden uitgevoerd, terwijl groot onderhoud respectievelijk om de 30.000 kilometer of twee jaar moet plaatsvinden. Is het tijd voor een onderhoudsbeurt? Kom langs bij onze autogarage in Tilburg!

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Voor particulier & zakelijk
  • Geen verassingen achteraf

Of je auto nu nieuw of gebruikt is, regelmatig onderhoud is essentieel voor elke auto. Onderhoud garandeert een veilige rijervaring en verlengt de levensduur van je auto. De meeste nieuwe auto’s zijn uitgerust met geavanceerde boordcomputers, waardoor ze je kunnen waarschuwen wanneer de auto onderhoud nodig heeft. Zo weet je precies hoeveel kilometer je auto nog veilig kan rijden voordat onderhoud nodig is. Het onderhoudsboekje kan deze informatie verder toelichten.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.