ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Afspraak maken

Vul het formulier hieronder in en maak een afspraak! 


 • Uw gegevens

 • Voertuiggegevens

 • Soort afspraak

 • Opmerkingen

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB.

  Daarom IBM Automotive

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Snelle afspraak voor onderhoud
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Voor particulier & zakelijk
  • Voor groot & klein onderhoud
  • APK zonder afspraak
  • Scherpe prijzen
  • Geen verassingen achteraf
  • 6 dagen per week geopend
  maak-een-afspraak

  Teruggebeld worden?

  Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

  google

  Reviews

  Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

  j-icon

  J. Haggi

  ★★★★★

  Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

  r-icon

  René Bouma

  ★★★★★

  Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

  c-icon

  C. Konink

  ★★★★★

  Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

  d-icon

  F.B. Grgic

  ★★★★★

  Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

  e-icon

  Wesley Vrede

  ★★★★★

  Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

  s-icon

  Sander E. van Steen

  ★★★★★

  Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.