ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Onze diensten

Je kunt hieronder onze diensten terugvinden waarmee we jou kunnen helpen.

Klein onderhoud

Groot onderhoud

APK Keuring

Storingsdiagnose

Airco onderhoud

Reparatie

Distributieriem

Remmen service

Banden vervangen

Aankoop keuring

Schadeherstel

Consignatie

Waarom IBM Automotive?

Bij onze garage in Tilburg bieden we niet alleen superieure zorg voor jouw auto na de aankoop; het is een deel van onze voortdurende betrokkenheid. Van service en garantie tot professioneel onderhoud, je kunt ons altijd vertrouwen met alle aspecten van de zorg voor jouw auto. En als je de auto niet bij ons hebt gekocht? Dan zorgen wij er nog steeds graag voor dat jouw auto het juiste onderhoud krijgt.

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Snelle afspraak voor onderhoud
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Voor particulier & zakelijk
  • Voor groot & klein onderhoud

Met de nieuwste en beste technologie garanderen wij kwaliteitsonderhoud voor al  onze diensten. Voordat er kosten worden gemaakt voor reparatie of onderhoud, zorgen wij ervoor dat onze klanten eerst worden geraadpleegd, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan!

Wanneer jouw auto klaar is om opgehaald te worden, zullen wij alle vervangen onderdelen zorgvuldig toelichten en een gedetailleerde beschrijving geven van de uitgevoerde werkzaamheden. Voor meer duidelijkheid kunnen tijdens dit proces foto’s worden gemaakt. Als extra bonus na een grote onderhoudsbeurt bieden wij gratis was- en stofzuigservice aan, zodat jouw auto er goed uitziet voordat hij wegrijdt!

imb-automotive-diensten

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.