ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Over ons

IBM Automotive

Sinds de oprichting staat IBM Automotive in Tilburg bekend om het leveren van uitstekend vakmanschap, betrouwbaarheid en klantgerichte service. Met gepassioneerde medewerkers die zich onvermoeibaar inzetten voor de tevredenheid van onze klanten is het geen wonder dat we zijn uitgegroeid tot het deskundige autobedrijf dat we nu zijn! Voor welk merk of model auto je ook service nodig hebt, je kunt erop vertrouwen dat je auto bij IBM Automotive met zorg wordt behandeld.

ibm-automotive-over-ons

Voordat het werk wordt uitgevoerd, weet je precies hoeveel het gaat kosten. Wij zullen je niet verrassen met extra kosten zonder overleg; jouw vertrouwen en tevredenheid staan bij ons voorop. Onze werkplaats is volledig uitgerust met de nieuwste gereedschappen voor snelle en betrouwbare reparaties, onderhoudsdiensten en inspecties. Mocht je vragen hebben of advies nodig hebben over technische zaken dan maken we daar ook graag tijd voor vrij! Dus kijk eens rond op onze website, of kom gewoon eens langs voor een kop koffie; een afspraak is niet nodig! We kunnen niet wachten om je binnenkort te ontmoeten!

In onze werkplaats krijg je toegang tot betaalbaar auto-onderhoud van ervaren monteurs die beschikken over een schat aan praktijkervaring. Wij werken enkel met de beste kwaliteit onderdelen en apparatuur, zodat je er altijd zeker van kunt zijn dat je auto topkwaliteit krijgt voor elke reparatie of aankoop! Kom bij ons langs voor onder andere APK’s, reparaties en schadeherstel, wij garanderen elke keer tevredenheid! Waarom zou je ergens anders heen gaan dan onze allround garage in Tilburg? Kom vandaag nog langs en ervaar het zelf!

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.