ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Remmen service Tilburg

Remmenservice in Tilburg; IBM Automotive

Hou je voertuig veilig met de remservice van IBM Automotive, de beste garage in Tilburg. Ons team repareert of vervangt alle onderdelen van het remsysteem snel en nauwkeurig om optimale prestaties voor jou en je gezin te garanderen.

Omdat remmen na verloop van tijd natuurlijk aan slijtage onderhevig zijn, vooral bij veelvuldig gebruik, is het belangrijk om ze voor de veiligheid regelmatig te controleren voor het geval een noodstop nodig is. Profiteer nu van onze gratis remmentest, zodat je vol vertrouwen kunt rijden in wetende dat alles soepel verloopt!

  • Snelle afspraak 
  • Scherpe prijzen
  • Vakmanschap gegarandeerd

Als je piepende remmen ontdekt, is de kans groot dat een los onderdeel het geluid veroorzaakt door trillingen. Dit probleem kan zich voordoen bij zowel droog als nat weer, of zelfs bij sneeuw.

In onze werkplaats sporen we de problemen van je remmen op en repareren we ze, zodat ze geen lawaai meer maken en je weer veilig kunt rijden! Neem geen risico als je remmen trillen; neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor inspectie. Laat je remmen vervangen of repareren wanneer nodig, want de remmen zijn het enige die jouw auto kan stoppen.

Remmen service van IBM Automotive
Remmen service IBM Automotive

Uit welke onderdelen bestaat het remsysteem?

Het remsysteem bestaat uit vier primaire elementen: remvloeistof, schijfremmen, trommelremmen en remblokken. Daarnaast inspecteren wij het mechanisme van de activering cilinder en remklauwen om een goede werking te garanderen.

Als onderdeel van onze analyseprocedure meten we bij elke controle de dikte van je schijven; als ze hun minimale grootte voor een veilige werking naderen, kan vervanging nodig zijn. Het is essentieel om hier rekening mee te houden.

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Voor particulier & zakelijk
  • Geen verassingen achteraf

Wij meten de remblokken niet alleen op dikte, maar garanderen ook hun prestaties. Zelfs als een remblok voldoende restdikte lijkt te hebben, kan het toch aan vervanging toe zijn. Bovendien worden bij het onderhoud van je remmen niet alleen de remzadels grondig gereinigd, onze ervaren monteurs zorgen er ook voor dat alle geleidepennen voldoende gesmeerd worden.

Tijdens de auto onderhoud wordt bij een kleine of grote beurt ook naar de remmen gekeken. Uiteraard kan je ook zonder een onderhoudsbeurt specifiek naar je remmen laten kijken als je denkt dat dat nodig is.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.