ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Schadeherstel Tilburg

Schadeherstel in Tilburg bij IBM Automotive

Vervelende autoschade, zoals ingedeukte velgen of bekraste lak, kan stressvol en tijdrovend zijn om te herstellen. Gelukkig heeft de vooruitgang in de technologie het mogelijk gemaakt voor reparateurs om deze problemen snel en voordelig op te lossen. Wij werken op een transparante wijze, zodat je precies weet wat jouw reparatie qua kosten en doorlooptijd inhoudt!

  • Scherpe prijzen
  • Geen verassingen achteraf
  • Betrouwbaar & transparante werkwijze

Onverwachte schade aan je auto kan een onvermijdelijke ergernis zijn. Ondanks het feit dat je niet altijd schuldig bent, is het essentieel dat de schade aan je auto snel wordt hersteld om jouzelf en andere bestuurders op de weg te beschermen. Voorkom ongewenste repercussies door autoschade onmiddellijk te laten repareren!

IBM Automotive biedt de beste zorg en is de meest betrouwbare garage voor schades, deuken of ernstige schade. Wij zetten ons in om je van begin tot eind uitstekend van dienst te zijn. Onze visie is eenvoudig: Wij lossen het voor je op!

schadeherstel-ibm-automotive
ibm-automotive-schadeherstel

Wat te doen bij autoschade?

Laten we beginnen met het bekijken van de verschillende soorten autoschade. Heeft je per ongeluk een paaltje geraakt en uiteindelijk je auto beschadigd? Dan spreken we van eenzijdige schade, waarbij slechts één partij betrokken was. Wij adviseren dat je contact opneemt met je verzekeraar om uit te zoeken of het zinvol is om een claim in te dienen op je polis, het kan je tijd en geld besparen!

Heb je schade geleden die door iemand anders is veroorzaakt, of heeft je een ander letsel toegebracht? Dit wordt “tweezijdige” schade genoemd en kan van alles zijn, van een auto-ongeluk tot een fietser die een automobilist raakt. Kan de andere partij aansprakelijk worden gesteld voor het letsel? Je kunt je claim digitaal indienen via een formulier!

Heb je een all risk autoverzekering? Dan zorgt jouw verzekeraar namens jou voor het verhalen van de schadevergoeding bij hen, geen extra inzet nodig. Is in dit geval echter alleen WA of beperkte casco-bescherming van toepassing, dan is het helaas aan jou om vergoeding na te streven.

  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Voor groot & klein schade herstelwerkzaamheden
  • Snelle afspraak voor schadeherstel

Ben je betrokken geweest bij een auto-ongeluk? Of het nu één auto was of meerdere voertuigen, zorg ervoor dat je meteen fotografisch bewijs vastlegt. Maak foto’s van alle hoeken en alle andere auto’s en objecten die betrokken waren, op deze manier krijgt je verzekeringsmaatschappij een duidelijk beeld van de situatie.

Het is essentieel om je schade zo snel mogelijk te melden! Daarna is het tijd om het schadeformulier in te dienen en eventuele schade te melden. Over het algemeen heb je drie dagen vanaf het melden van je autoschade; hoewel dit kan variëren afhankelijk van je verzekeraar. Er zijn meerdere manieren om een claim in te dienen – online, telefonisch of via een app! Als dat alles is geregeld, kan je langskomen voor auto reparatie.

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.