ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Storingsdiagnose Tilburg

Storingsdiagnose in Tilburg uitvoeren

Voertuigen zitten tegenwoordig vol met elektronica, en het elektronisch geheugen is een essentieel onderdeel van de auto. Deze functie analyseert elke storing die zich voordoet en slaat deze op in het systeem. Als je een lampje op je dashboard ziet of een alarm hoort, is dat waarschijnlijk omdat er iets door het geheugen is geregistreerd.

  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Scherpe prijzen
  • Geen verassingen achteraf
  • Vrijwel alle auto’s mogelijk
  • Snel geregeld

Als je hier problemen mee ervaart, kom dan onmiddellijk bij onze garage in Tilburg langs. Wij beschikken over geavanceerde diagnose-apparatuur die onmiddellijk de bron van het probleem blootlegt en ervoor zorgt dat je weer snel en veilig de weg op kunt. Wij zijn gespecialiseerd in de diagnose van alle soorten voertuig storingen, van motorproblemen tot ABS- en airbagsystemen.

Ongeacht het merk of model, wij kunnen effectief tot 95% van de auto’s op de huidige markt uitlezen! Niet alle garages beschikken over deze geavanceerde technologie; wacht dus niet langer met een defecte auto. Kom vandaag nog langs voor een snelle diagnose en auto reparatie!

Storingsdiagnose IBM Automotive
ibm-automotive-storingsdiagnose

Waarom is een storingsdiagnose zo belangrijk?

Een enkele in het systeemgeheugen opgeslagen foutcode onthult vaak niet de hele storing. De ene fout kan leiden tot de andere, waardoor een garage mogelijk de bron niet kan opsporen. Bij IBM Automotive weten we hoe we foutcodes nauwkeurig moeten identificeren en analyseren voordat we verder gaan met de diagnose.

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Voor particulier & zakelijk
  • 6 dagen per week geopend

Ons doel is om oplossingen op lange termijn te bieden, zodat je niet voor hetzelfde probleem hoeft terug te komen. Het is altijd voordeliger voor ons en voor onze klanten als we het onderliggende probleem direct kunnen lokaliseren in plaats van blindelings onderdelen te vervangen.

Bij Garage Tilburg bespreken graag alle bevindingen met jou om een zo gunstig mogelijke oplossing te bepalen en mogelijke schadeoorzaken te onderzoeken voordat het later een groter probleem wordt. Zo kunnen we je nauwkeurig vertellen wat er met je auto aan de hand is, en kom je nooit voor onverwachte verrassingen te staan!

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.