ibm-automotive

Maak een afspraak

ibm-automotive

Maak een afspraak

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Je kunt hieronder antwoord vinden op jouw vragen. Heb je geen antwoord gevonden of wil je meer weten? Dan kun je gerust contact met ons opnemen.

Krijg ik mijn auto dezelfde dag terug bij reparaties?

Reparaties worden meestal snel uitgevoerd; binnen een paar uur of soms zelfs dezelfde dag van je bezoek! Indien nodig kunnen onderdelen snel geleverd worden om op die manier snelle reparatietijden te garanderen. We zullen er alles aan doen om je een nauwkeurige schatting te geven voordat we met de reparatie van je auto beginnen.

Wat zijn de kosten voor onderhoud aan mijn auto?

Afhankelijk van het merk en model van je auto en het soort onderhoud dat je zoekt, kan ons team je helpen met een gratis offerte, zodat je zeker weet dat je niet voor onverwachte verassingen komt staan en eventueel kunt vergelijken. Of het nu gaat om fabrieks gepland onderhoud of algemeen routineonderhoud – wij helpen je graag!

Wat houdt een onderhoudsbeurt in?

Om je auto in topconditie te houden is regelmatig onderhoud nodig, waaronder meerdere inspecties en werkzaamheden. Niet alleen dat, maar het is aangetoond dat auto’s met een consequent onderhoud duurzamer zijn dan die zonder. Afhankelijk van het merk en model auto zal de onderhoudsfrequentie verschillen.

Zijn jullie gespecialiseerd in alle soorten auto’s?

Wij zijn trots op het leveren van uitzonderlijke auto service, ongeacht het merk van je voertuig. Als je niet kunt vinden wat je zoekt op onze website of als je je afvraagt of wij jouw kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ons team zal je onmiddellijk informeren of wij in staat zijn de service te leveren die aan al jouw behoeften voldoet.

Waar wordt mijn auto op gecontroleerd tijdens de APK keuring?

De APK-keuring is bedoeld om de veiligheid, efficiëntie en legaliteit van voertuigen te waarborgen. Remmen, ophangingssystemen, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie worden grondig onderzocht. Daarnaast worden ook de uitlaatemissies en de registratiedocumenten van het voertuig gecontroleerd, zoals de kilometerstand, het identificatienummer en de gebruikte brandstof. Kortom een APK geeft een uitgebreide analyse van de technische staat van jouw auto op dat moment.

Hoe weet ik wanneer ik een kleine of een grote onderhoudsbeurt nodig heb?

Om ervoor te zorgen dat je auto in optimale conditie blijft, is het essentieel om het ene jaar een kleine onderhoudsbeurt te laten uitvoeren en het andere jaar een grote. Dit geldt ongeacht hoeveel of weinig je rijdt vanwege mogelijke vochtvorming op korte afstanden en verhoogde kans op slijtage bij langere trajecten. Als we je auto al eerder hebben onderhouden, kunnen we op basis van de historie persoonlijk advies geven over welk type onderhoud voor jou het meest gunstig is!

Welke tijd van het jaar kan ik het beste mijn banden wisselen?

Het is essentieel om je banden tijdig te wisselen tussen de seizoenen, en dit hangt volledig af van het weer. Helaas kunnen we moeder natuur niet in de hand houden – dus ons beste advies is om de temperatuurschommelingen goed in de gaten te houden. Over het algemeen is het verstandig om zomerbanden door winterbanden te vervangen zodra de temperatuur onder de 7 graden daalt.

Daarom IBM Automotive

  • Betrouwbaar & transparante werkwijze
  • Snelle afspraak voor onderhoud
  • Vakmanschap gegarandeerd
  • Voor particulier & zakelijk
  • Voor groot & klein onderhoud
  • APK zonder afspraak
  • Scherpe prijzen
  • Geen verassingen achteraf
  • 6 dagen per week geopend
ibm-automotive-veelgestelde-vragen

Teruggebeld worden?

Laat jouw gegevens achter en wij zullen je zou snel mogelijk terugbellen.

google

Reviews

Hieronder kun je de beoordelingen terugvinden van onze klanten. 

j-icon

J. Haggi

★★★★★

Ik had eerst mijn auto aangeboden op marktplaats, maar kreeg er niet echt de prijs die ik ervoor wou hebben. Zij hebben mij geholpen om mijn auto voor de prijs te verkopen die het verdiend. Top bedrijf!

r-icon

René Bouma

★★★★★

Mijn airco had wat problemen en koelde niet meer zo goed. Ze hebben het snel weten op te lossen en tegen een zeer redelijk bedrag ook. Ik ben meer dan tevreden.

c-icon

C. Konink

★★★★★

Ik was van plan om een dure auto te kopen. Alles leek mooi en goed. Maar ik bracht het voor de zekerheid toch even langs bij IBM Automotive voor een aankoop keuring. Bleek dat er toch wel wat aan mankeerde. Ik heb hierdoor flink wat kunnen afdingen en de auto toch gekocht. Vervolgens heeft IBM Automotive de mankementen opgelost voor een redelijk tarief. Als je kijkt met wat ik heb kunnen afdingen, heb ik er nog een leuk bedrag aan kunnen ovehouden money-mouth

d-icon

F.B. Grgic

★★★★★

Ik heb een leuk auto gezien en heb zo mijn auto ingeruild en wat bijbetaald. Ik heb een goed bedrag gekregen voor mijn eigen auto. De Mercedes die ik van hun heb gekocht is tip top in orde en heb er geen enkele problemen mee gehad. Betrouwbaar bedrijf, eerlijk bedrag gekregen voor mijn auto.

e-icon

Wesley Vrede

★★★★★

Voor reparatie aan mijn auto ben ik langsgeweest. Ze hebben de schade hersteld. Goede prijzen en ook super netjes afgewerkt.

s-icon

Sander E. van Steen

★★★★★

Ik heb mijn auto gebracht voor groot onderhoud. Het zijn echte experts die zeer goed weten waar ze mee bezig zijn. Ik heb ook super goede tips meegekregen over hoe ik sommige problemen kan voorkomen en sommige kleine dingen ook zelf kan doen voor de duurzaamheid.